Höstens program 2021

Välkommen till denna termins seminarier och workshops inom området vetenskaplig kommunikation. Vi vänder oss till doktorander, forskare och övrig personal vid HT. Vi som jobbar med forskningsstöd på HT-biblioteken ordnar också tillfällen för grupper och avdelningar om frågor kring Open Access, utvärdering, datahantering och andra aspekter av vetenskaplig kommunikation. Alla tillfällen hålls på engelska om detta önskas av någon deltagare. 

Drop-in tillfälle om nya Forskningsportalen

Har du frågor om visningen eller någon av de nya funktionerna i den nya Forskningsportalen? Vi bjuder in till ett drop-in zoom-tillfälle där vi visar de inställningar du som forskare själv kan göra i din profil, samt svarar på dina frågor. Välkommen!

För anställda vid HT-fakulteterna. Ingen föranmälan krävs.

EndNote-introduktion

EndNote är ett program för att spara referenser, skapa bibliografier och hålla reda på fulltextfiler. Vi anordnar ett introduktionstillfälle för dig som inte tidigare använt EndNote. Efter genomgången finns möjlighet att ställa frågor.

Du som har använt programmet och har frågor kring mer avancerad användning är välkommen att kontakta kristina.ericsonhtbibl.luse eller per.carlehedenhtbibl.luse.

Torsdag 11 november, 13:15-15:00, SOL:B210

För anställda vid HT-fakulteterna. Ingen föranmälan krävs.

Sidansvarig: webbadminhtbibl.luse | 2023-01-25